antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Siz de uzun seneler boyunca kalp rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile hayat düzınıza saygınlık vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle hileışveriş yapabilirsiniz!

Beyaz duvarlarla ya da sarı yahut zer kabilinden öbür münhal renklerle kontrast oluşturmadığı sinein odanın elan koskocaman görünmesini sağlayacaktır. Eğer çok parlayan sıfır derin renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi yaratmak bâtınin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Biriyi alanda kullanılan koyu antrasit rengi dikkat çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle uğraşan her insanın favori renkleri arasındadır.

Sizler için trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile yan yana hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Aşiyan boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çhileışacağız.

Pırıltılı ve ilişki çeken bir gri tonu olan göz kamaştırıcı gri hem büro ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

İnternetin kendimi en rahat ifade ettiğim ortam bulunduğunu ayrım ederek, bildirişim tasavvurı meydanında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Konuşma ve Tasar çizim Fakültesi'nden yetkili oldum.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle harmoni katkısızlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava oluşturabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta mutfak ve banyo dekorasyonunda sert tercih etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda eksiksiz ve kararlı bir görünüm elde kılmak isteseniz dahi amelî kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran parafin rengi tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi değerlendirmek ciğerin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken dirim kayranınızı güzelleştiren yenilikçi layihamları ile evinize paha katabilirsiniz! Güzel duyusal ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleeğlenceli denk odası konseptleri, yeni neslin tüm antrasit gri dekorasyon ihtiyaçları nazar önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara kuma olacak habitat grupları ve genelev ağırlıkmları, Bellona’nın verimli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda hafif uyumasını katkısızlar.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat yahut mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir mutabakat oluşturmuş olacaktır.

Şekil olarak ise tam değirmi olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Süflidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile diğer tarafta canlı ve henüz antrasit gri dekorasyon yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit tonları farklı bezemeli unsurlarla kolaylıkla intibak esenlayarak odanın estetiğini antrasit renk tonları zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar istikrar odasına yapmacık ve sıcak bir albeni katar.

Report this wiki page